ESC Problems - need advice! - Hyundai Genesis Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 12-25-2014, 08:08 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
ESC Problems - need advice!

Hey all,

First time poster here. I have a 2009 Genesis Sedan 4.6. For the past two months, the ESC has been coming on automatically even when I turn it off. For example, this morning, I pushed the ESC button and the light on the dash said "ESC OFF". However, I was going about 20 miles per hour, and then I floored it, and the ESC came on and cut off the power. When this happens, the dash shows both the "ESC" and "ESC OFF" lights.

Last month I took the car in to Win Hyundai, and they could not diagnose the problem.

Does anyone know why this is happening? It is really frustrating to have all that power and not be able to use it.
scgt65222 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-20-2017, 04:45 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
I think this is the first post on this forum that I've seen which hasn't been spam. Not sure why I joined now haha

Fully qualified auto locksmith at locksmith leicester. Hmu
BepeBeep is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-26-2020, 04:17 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yes nobody has mention any nearby locksmith and about their services here to resolve the ecs problems.
TaylorWase is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome